Om oss

Specialister på seglarglädje

HumanSea är inriktat på att erbjuda segelbåtar som maximerar glädje och segelkänsla för medvetna seglare som söker det unika och lilla extra. Båtar som du inte hittar i mainstreamfåran.

Vi är baserade i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm. Utöver livslång seglingserfarenhet har vi gedigen branscherfarenhet från att jobba med försäljning av både kölbåt och flerskrov.

Som specialistföretag fokuserar vi på kvalitetsbåtar byggda av erfarna och renommerade varv. Vi arbetar mycket nära våra leverantörer som alla bygger båtar med stort yrkeskunnande och erkänd kvalitet. Varje båt tillverkas på order för sin nye ägare.

Ett köp av en ny båt är vid sidan av husköp ofta en av de största affärerna en privatperson gör i sitt liv. Med kompetens och erfarenhet skapar vi de rätta förutsättningarna för ett alltigenom lyckat båtköp även för förstagångsköparen. Vi hjälper också till med eftermontering av extra utrustning när behov finns. Likaså kan vi erbjuda vinterförvaring inomhus i rymliga lokaler.

Vår ambition är att fortsätta utvecklingen av varumärkena Corsair, Broadblue och Scangaard på den svenska marknaden och att aktivt verka för att så många svenska seglare som möjligt får chansen att upptäcka glädjen i att segla våra glädjemaskiner.