Corsair Marine

Segla snabbare - längre - roligare

Mer än 2000 trimaraner

Med över 30 år som världsledande tillverkare av flerskrovsbåtar har Corsair Marine idag mer än 2000 trimaraner seglande i hav och sjöar världen över.  Vi har ett brett modellprogram med båtar i storlek från 20-37 fot. Alla modeller är dessutom oerhört mångsidiga. Vare sig du dagseglar, helgseglar, tävlar eller långseglar kommer du att hitta en eller flera modeller som är intressanta för dig.

Segla snabbare - längre - roligare

Det är roligare att segla snabbt. Även om det inte är tävling är det roligt att segla om andra båtar. Under en helgsegling är det härligt att snabbt komma ut och njuta av skärgården. Att flyga fram över fjärdarna. Att stanna till i en grund vik och solbada på trampolinerna. Att på söndagen kunna stanna kvar där ute längre än andra som behöver mer tid för att komma hem. När det till sist blir dags för  hemsegling bjuder även den på maximal upplevelse med snabb och rolig segling. Och kanske är du ändå hemma före kamraterna i kölbåt...

Corsair i Sverige

I Sverige är Corsair ett av de stora och mest väletablerade flerskrovsmärkena. Att se en trimaran från Corsair flyga fram över fjärden tillhör inte direkt ovanligheterna i svenska vatten. Med det sagt skulle vi förstås gärna se att ännu fler fick uppleva kicken med att segla dessa nöjesmaskiner.

Klicka på knappen intill för att komma till vår speciella webbsida för Corsair trimaraner www.corsairmarine.se. Där hittar du omfattande och detaljerad information om alla modeller.